Стилове

HIP HOP

Хип хопа съчетава в себе си свободата на движенията чрез хип хоп музиката. В този стил всеки един може да добавя по частица от друг любим за него стил и да го превърне в хип хоп движение.

Хип хопа може да изразява сила, строгост и прецизност чрез резки, строги движения, но същевременно може да бъде нежен и красив, изпълнен с любов, чрез плавни и линейни движения, наричан още R&B (ритъм и блус) стил.

Всеки един от вас има правото да избира и всеки един има възможността да бъде себе си и да го изрази чрез танците!

LADY STYLE

Това е стилът на свободния ум, чувствата и сетивата, претворени в енергия, която извира от тялото. Това е умението да се движиш свободно и уверено. Тук няма погрешни движения, единствено поток от енергия и добре овладяно тяло.

МОДЕРН & СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ

Съвременен танц е понятие в танцовото изкуство, с което се означава съчетанието от различни стилове и техники, които се използват в танцови класове, уъркшопове, хореографии и танцови спектакли. Явява се естествено продължение на класическия танц, но представени под една нова, различна форма, която олицетворява свободата на движението, духа и тялото. Съвременният танц се характеризира с изключителната гъвкавост, която притежават изпълнителите във всяко едно отношение. Те могат да се изпълняват под звученето на различни музикални стилове, както и да се обединяват с други танцови форми, така че да се създадат нови движения.

DISCO DANCE

Когато чуете DISCO DANCE , вероятно си спомняте изпълнители и групи като Donna Summer, Bee Gees, KC и Sunshine Band, и The Jacksons ,но не и в наши дни .Disco Dance е стил изпълнен с много енергия и финес . Обхваща движения от много стилове ,но изпълнени в бързо музикално темпо , с невероятна техника и енергия , и не на последно място e костюмa – обсипан с блясък и разкош