Наталия Томова
Основател & хореограф

Възпитаничката на Киевския държавен институт на културата и отличничката на випуска със специалности хореография и педагог за извънучилищна работа с деца.
От 1995г. до 1998г. тя е работила като балетен педагог в СК „Акро”-Русе, където води класически и характерен екзерсис.

Голямата й амбиция и хъс за работа вземат превес, и през същата година тя основава формация за модерен балет „Мираж”към Общинския Детски център за култура и изкуство – Русе.

За Наталия танцът е магия, нещо повече от „специално”, нещо повече от начин на живот – средство да разкаже всичко онова за което думите не стигат,желание да дарява хората с емоция по най-чистия начин.,вярваща,че чрез него може да променя,да възпитава хората към по-добро.

Тя е творецът със собствен открояващ се почерк на работа, с богата фантазия, съчетаваща танц, музика и виждания за сценичен костюм.

Наталия е носител на престижни национални и международни награди за авторска хореография ( Преглед на танцовите състави – София, Национален конкурс за съвременни танци -Варна, Национален конкурс за съвременни и характерни танци –Бургас, Международен конкурс „Веспремски игри” –Унгария ) и др.

Качествата й на съвременен утверден хореограф, я правят желан участник в журито на редица наши и чужди конкурси.

Зад всички тези успехи се крият неуморен труд и високи професионални критерии. Опора й дават обичта на децата и техните успешни изяви.